Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Image Gallery

 Nya restriktioner för att dämpa spridningen av Covid-19. Följande gäller: att.....enligt regeringen får högst 8 personer samlas i allmänna utrymmen / lokaler. Restriktionen gäller fr.o.m. den 24 november 2020 och t.v.
 
T.v. är alla planerade möten för vårterminen 2021 inställda 
 
Tisdagen den 23 mars 2021 genomförde vi (6 personer) det utlovade årsmötet. Info. har tidigare skickats via mejl till samtliga medlemmar. Vår nye ordförande Royne Dolhk öppnade mötet. Därefter genomfördes mötet mycket sakligt och smidigt utan komplikationer. Protokoll kommer att skickas ut till samtliga medlemmar.
Vi kom också överrens om att ha som målsättning att hålla ett första fysiskt möte i mitten av september 2021.
Mer om detta kommer att finnas på hemsidan när vi vet om det är möjligt att genomföra.
Tills dess....håll ut och håll avstånd....så ses vi i höst.
Önskar er alla en skön vår och sommar
Styrelsen & Webbmaster
 
 
Har du någon berättelse att bidraga med till klubbens jubileumsskrift, så hör du av dig till någon av oss i styrelsen....eller tar upp det på ett möte.
 

Utöver alla klubbmedlemmar är även du som inte är medlem varmt välkommen. Du behöver inte höra av dig i förväg, men det är såklart bra om du kontaktar ordföranden (se kontaktsidan) eller någon du känner i klubben, innan du kommer. Det kan ju hända att ett möte ställs in eller flyttas till en annan dag eller annan lokal.
     OBS   OBS   OBS